Galleri Nijenkamp: 15 værker af Nille Bech kan opleves frem til 31. januar 2014.

Kratholmvej: I lørdags inviterede Galleri Nijenkamp på Kratholmvej 62C til fernisering med kunstneren Nille Bech. Nille Bech er gift med OB-træner Troels Bech, og han havde fået den store ære at holde åbningstalen for udstillingen med titlen "Det der ER".

- Jeg har fulgt med i Nilles arbejde op til denne fernisering, og jeg har kigget på malerierne mange gang, og jeg glæder mig over, at hun kan præsentere så mange flotte værker på hendes første fernisering, sagde Troels Bech.

Købte julegave

Nille Bechs udstilling havde trukket mange nysgerrige mennesker ud til det over 1000 kvadratmeter store Galleri Nijenkamp, og en af dem var familien Bechs gode ven, den tidligere OB- og landsholdsmålmand, Lars Høgh.

- Jeg blev meget nysgerrig efter at se, hvad Nille har præsteret på sine lærreder. Hun er en dygtig kunstner, og jeg er meget vild med det billede, man møder ved indgangen til Galleri Nijenkamp. Jeg kan godt lide kunst,og har da også ind imellem selv lavet nogle investeringer med opkøb af kunst, sagde Lars Høgh.

Lolita Arnberg havde set invitationen på Galleri Nijenkamps facebookside.

- Jeg syntes, Nille Bech lavet noget rigtig flot kunst, og jeg er her for at købe et af malerierne, som jeg er faldet meget for. Men inden jeg køber det, ønsker jeg at få en kommentar med om billedet fra kunstneren selv.

Billedet er til min datter, som skal have det i julegave, sagde Lolita Arnberg, som også fik en god snak med ejeren af Galleri Nijenkamp, Lone Nijenkamp.

Nille Bechs udstilling er åben fra 7. december til og med 31. januar 2014.

Og hendes værker kan købes fra 2.500 kroner og op til 48.000 kroner, men måske man skal være hurtig, for mens Dalum Hjallese Avis var til stede på udstillingen, blev der solgt fem ud af 15 værker.

  • Af: