Dalum: Synoptik er flyttet til nye flotte lokaler i Dalum Centret i Odense SV og åbner nu dørene op for det nye og moderniserede Synoptik. Én af Danmarks førende optikerkæder Synoptik er godt i gang med at introducere "det nye Synoptik". Målet er at gøre brillekøbet lettere og mere enkelt. Som led i åbningen af den nye Synoptik butik i Dalum Centret kan kunderne fremover blandt andet orientere sig i brillesortimentet efter, hvilken stil og type de er.

Butikschef hos Synoptik i Dalum Centret, Elin Bertram Schmidt, glæder sig til at præsentere den nye indretning for kunderne.

- Det kan nemt føles som en voldsom opgave at købe nye briller, og derfor skal vi som optikere gøre, hvad vi kan for at hjælpe kunderne i hele processen. Det gør vi blandt andet med en ny prisstruktur, skarpe priser og vores Synoptiske Fordele, som blandt andet tilbyder kunden gratis certificeret synsprøve, service og vedligeholdelse og komplet bytteservice. Det skal være nemmere og mere gennemskueligt for kunderne at se, hvad de får for pengene, og det hjælper den nye butiksindretning med. Vi har fjernet alt det, der kunne virke uklart og forvirrende og skabt et helt nyt interiør med fokus på lys, liv og åbenhed. Det skal være rart, indbydende og let at finde rundt hos os, både når det kommer til priser og til at finde de rigtige briller eller kontaktlinser, siger butikschef Elin Bertram Schmidt.

  • Af: