Outlet

Outletland åbnede torsdag dørene i Odense. Forretningen på Svendborgvej ved dog allerede nu, hvornår den forsvinder igen. Til januar rykker børnetøjsgiganten videre til Sjælland

Hjallese: Albuerne var spidsede og falkeblikket poleret, da kunderne troppede op ved Outletland i Hjallese torsdag.

Selvom erfaringen fortæller, at dage som disse kan forvandle en handelsplads til en slagmark af kæberaslere, hårudrivning og flåen i hvert sit trøjeærme, så forblev shoppernes foretrukne våben i etuiet.

Da dørene åbnedes kunne tilbudshajerne således roligt og ugeneret svømme rundt i havet af børnetøj.

- Der er færre, end vi plejer at være ved sådan en åbning, men det var måske også lidt satset lige op til Black Friday, hvor mange skal ud og shoppe, siger Rasmus Borup, der er indehaver af pop-up outlettet.

Fra denne dag og frem til midten af januar holder hans biks til her, inden karavanen igen ruller til et nyt bestemmelsessted.

En god december

Outletland har eksisteret i tre år, men Rasmus Borup har kun været med i knap et år. Forretningens nomadetilværelse passer ham i øjeblikket fint og han har efterhånden fået blik for, hvornår det er på tide at rykke teltpløkkerne op.

- Halvanden måneds tid. Så er der ikke så meget salg mere. Vi har mest den første weekend og fylder op fra uge til uge, så butikken ikke er halvt tømt. Vi har en aftale med 25 danske børnetøjsmærker, som vi køber rester af. Det kan snildt være tøj, som stadig hænger til fuld pris i butikkerne, som man kan få til halv pris her. Det, vi sigter efter, er at få en god december. Så er jeg tilfreds, fortæller han.

De første tre-fire dages tid passerer omkring 3000 kunder typisk igennem butikken.

Se hvornår Outletland har åben på Facebook. Søg på Outletland i emnefeltet.

  • Af: