Valg

At se kommunalpolitikere overalt i bybilledet er ingen overraskelse op imod et valg. Alligevel fandt vi det på redaktionen lidt kuriøst, i hvor voldsom en grad Peter Rahbæk Juel har formeret sig over hegnet på Kløvermosevej ind imod Dyrskuepladsen.

Dyrskuet: Kampen om stemmerne er på sit højeste her få dage inden valget. Valgplakatbelejringen af træer og lygtepæle har som altid præget bybilledet i flere uger før, men minimum et sted var der ikke megen kamp om pladsen. 

Som vi ser det, er der sket én af tre ting den dag borgmester Peter Rahbæk Juels ansigt skulle pryde i landskabet sammen med de øvrige opstillede i kommunen.

1. Borgmesterens hjælpere ved, at Dyrskuepladsen virker som en magnet på bilisters øjne. Derfor vil det være bedst, hvis 38 Peter Rahbæk Juel-valgplakater fylder i en uafbrudt linje over hegnet.

2. Træt/dovent ugeavisbud-syndromet. Lakajerne kunne simpelthen ikke mere. Så i stedet for at brede borgmesterens ansigt længere ud, blev de resterende 38 bundet op her. Som når en større bunke ugeaviser lander i en kælderskakt i Sanderum.

3. Det er kun mig. Af frygt for, at andre politikere skulle møve sig ind imellem borgmesterens lunefulde blik, sørgede undersåtterne for at udradere muligheden ved at lade den øverste socialdemokrats ansigt kolonisere hegnet. Territorie betyder alt.

  • Af: