Donation

Højby: Lørdag 10. juni blev der for tredje år i træk afholdt Højby Klovneløb, et familieløb til fordel for Danske Hospitalsklovne.

Udover deltagerrekorden på 580 tilmeldinger, blev der også samlet imponerende mange penge ind til Danske Hospitalsklovne, nemlig 122.847 kroner.

- Vi er så glade og taknemmelige for den opbakning vi igen i år har fået i forbindelse med løbet. Deltagere, sponsorer, frivillige, Højby S&G, Højby Friskole, Børnehuset Syvhøje, Foreningen af Frivillige til Koncerter og Festivaller, familie og gode venner - INTET løb uden dem, udtaler Tina og Allan Peterson.

I går tirsdag kunne Tina og Allan Peterson så overrække det synlige bevis - en moderne og tidssvarende check (mobilepay) til hospitlasklovnene PABLO og LIVA på H.C. Andersens Børnehospital.

Med på billedet er også 10-årig Jeppe, som i al hans levetid har haft sin gang på OUH og kender hospitalsklovnene særdeles godt.

Udover det flotte beløb, havde Tina og Allan også overraskelse med til klovnene.

- Vi var bekendt med, at klovnene havde et højt ønske om at få en 3-hjulet cykel de kunne bruge indendørs - så sådan en måtte vi bare skaffe, siger Tina Peterson, og fortsætter.

- Vi kontaktede Lekolar-LEIKA i København, og de blev bløde i knæene, ligesom os, over formålet, så den ville de gerne sponsorere. Fahlén Skilte her i Odense har sørget for det fineste print på cyklen, så den var helt klar til overrækkelsen.

  • fyens.dk