Odense sv: Fra den 16. april slår Danske Bank i Dalum dørene op til en lidt større afdeling.

Danske Banks afdeling i Hjallese har sidste åbningsdag den 13. april, hvorefter den flytter ind til de nuværende lokaler i Dalum.

Tre ud af syv medarbejdere fra Hjallese flytter med til afdelingen på Faaborgvej 22-24 i Odense SV, der efter sammenlægningen tæller i alt 26 medarbejdere.

Filialdirektør Pia Bo Pedersen fra Hjallese skal fremover være senior privatrådgiver i Dalum Afdeling. Tre andre medarbejdere fra Hjallese flytter til Hunderup Afdeling og Otterup Afdeling, og desuden har Dorethe Rosener Jensen valgt at gå på pension.

Klarer meget selv

Sammenlægningen af de to filialer er samtidig en naturlig konsekvens af, at flere danskere i dag selv klarer hverdagens bankforretninger langt væk fra den lokale filial.

De nye muligheder på telefon, i netbanken og senest også på smartphones og iPad har ændret kundernes brug af banken.- I Danske Bank sidder vi klar ved telefonerne døgnet rundt alle årets dage. Det betyder f.eks., at vores kunder i dag kan få et billån over telefonen på en søndag. Og skal man overføre penge, betale girokort eller handle værdipapirer, kan kunderne gøre det elektronisk, når det passer dem bedst, siger Pia Bo Pedersen og fortsætter:- Flere og flere kunder bruger i dag de digitale muligheder for selvbetjening, der betyder, at de selv kan klare betalinger og andre bankforretninger langt billigere, hurtigere og nemmere fra en computer, en smartphone eller en iPad. Det gør langt over en million danskere allerede i dag. Det vil også fortsat være muligt at få oplyst saldi samt hæve kontanter i pengeautomaten, der foreløbig bliver på sin plads i Hjallese, siger Pia Bo Pedersen, der glæder sig til at se kunderne i den nye afdeling i Dalum.
  • Af: