Bellinge: Bellinge IF Petanque og DGI Fyn har fornøjelsen at invitere til Bellinge Open Petanque-stævne. Bellinge Open er en såkaldt Motionsevent, der er åben for alle. Et resultat af det nye sponsorsamarbejde mellem DGI Fyn og Energi Fyn.

Kom og prøv spillet som nybegynder eller øvet og vær med til en dag med masser af aktivitet. Bellinge Open afvikles 6. maj klokken 9.00 på banerne ved Bellinge Idrætscenter, Sædekildegårdvej 4. Man kan låne petanquekugler i klubben.

Bellinge IF Petanque er samarbejdspartner i DGI Fyns nye motionsevents, der afvikles under temaet ”Energi til flere”, og hvor der arrangeres aktiviteter efter ”kom og vær med”-princippet. Alle kan med andre ord deltage uanset forudsætninger. Således er der åben tilmelding.

Energi Fyn er med i samarbejdet som hovedsponsor. Sammen med Bellinge IF Petanque vil DGI Fyn og Energi Fyn nu til at give fynboerne endnu mere energi. Energi i form af fokus på idræt og motion.

- Bellinge Open er et godt eksempel på dette, og vi håber, at rigtig mange vil støtte op om begivenheden, siger Hans Sørensen fra DGI Fyn.
  • Af: