dalum: Den 7. udgave af ”Odense 60’er Rock” blev en forrygende succes med tæt ved 4.000 glade mennesker i det store festtelt med dans på bordene til ud på den sene aften.

Alligevel var det sidste gang i dét regi på Dyrskuepladsen, fortæller Arne B. Hansen fra arrangørgruppen, der gennem årene har underholdt ikke færre end 30.000 mennesker med dansevenlig veteran-rock.

- Vi rykker i stedet 60’er-rocken ud til Dalum Hallen, helt præcist lørdag den 28. maj, hvor vi får plads til cirka 1400 mennesker. Så lover vi igen gode navne på plakaten.

- Hvad er årsagen helt præcist?

- Det har vist sig, at omkostningerne er for store med det voldsomme set up og risikoen for en ekstra kæmperegning som følge af regn og en mudret plads er for overhængende i forhold til indtægterne.

- Vi har tidligere fået en ekstra regning på cirka 100.000 kroner, fordi vil skulle udbedre skader på græsarealet som følge af styrtende regn.

- Det har desuden vist sig, at konceptet kræver nytænkning, fordi 60’er-koryfæerne ikke sælger billetter som tidligere. Det må vi se i øjnene. Det er måske for længe siden, at de var efterspurgte navne.

- I har altså ikke givet op?

- Nej da, tværtimod. Vi skal nok komme ud og tjene penge til Dalums IFs fodboldungdom.

- Lige nu er vi ved at gøre regnskabet op, vi evaluerer og vi er ved at finde ud af, hvad vi skal gøre fremover.

- Hvorfor rykker i rock-festen tilbage til maj?

- Fordi vi er overbevist om, det er det rigtige. Vi har da lov til at prøve. Sådan lige før sommerferien.

- Og derved bliver det?

- Ja og nej! Vi har ikke helt opgivet noget halløj i september - og måske vurderer vi, at konceptet kan bære endnu en gigantisk teltfest med koncerter og æggekage, lyder det lidt overraskende fra Arne B. Hansen.

- Vi pusler med et 80’er-pop og rockprogram i et stort telt på Dyrskuespladsen, fordi dét er noget, der lige nu rykker helt vildt med evigunge navne som Dodo and the Dodos, Rocazino og På Slaget 12, lyder det overraskende udspil.

- Men det er altså bare en idé, vi arbejder med.- jbo